Polojasno až oblačno, přeháňky, bouřky

02.06.2011 17:01

Zítra nás čeká ještě zcela klidné počasí. Bude totiž slunečno jen s ojedinělými srážkami a teplotou do 27°C. V dalších dnech se charakter počasí bude přeci jen měnit a to podle toho, jak to kdo vezme. Buď k lepšímu, nebo k horšímu. Posuďte sami na základě vydané předpovědi ČHMÚ na nadcházející dny:

3.-6.6.2011

Pátek tedy polojasný, na J a V ojediněle přeháňky či bouřky. Teplota 15 až 12°C, na západě 10°C ráno, odpoledne 23 až 27°C.

V sobotu a v neděli bude polojasno až oblačno, na většině území se objeví během dne přeháňky nebo bouřky. Teploty 16 až 11°C ráno a 24 až 29°C odpoledne.

V pondělí bude taktéř polojasno až oblačno, přeháňky nebo bouřky budou na většině území vládnout. Teploty 16 až 12°C po ránu, odpoledne už 26 až 30°C.

Od 7.6.2011

Bouřkám se bude dařit i v dalších dnech, tedy od úterý do čtvrtka, kdy budou stále při polojasné až oblačné obloze na většině území vládnout. Takže pokud se zrovna u Vás nevyskytne přeháńka či bouřka o víkendu, může se tak stát v některém z dalších dnů následujícího pracovního týdne s tím, že se předpovědi budou i nadále upřesňovat a lokalizace či intenzita bouřek bude upřesňována maximálně na 48 hodin dopředu s tím, že může být kdykoliv vydána výstraha ČHMÚ na nebezpečné jevy, kterou najdete na úvodní stránce tohoto webu, při důležitém počasí najdete online informace také na úvodní stránce tohoto webu a každý den si můžete zaskočit pro informace na naší FB stránku, jejíž zeď je Vám k dispozici se smrští aktualit z počasí od různých zdrojů, především od ČHMÚ.

( O bouřkách tedy na hlavní stránce nebo v sekci: nebezpečné jevy- bouřky a bouře! - tam bude případně zpracován článek s informacemi a děním v terénu)

Ráno - odpoledne a večer (to bude denní chod počasí, který bude většinou vládnout od soboty)

 

Zdroj dat: ČHMÚ

 

METEO AKTUALITY 2011